Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

11. 08. 2017. 23:00   >>  22:34 3

ZA PREDSJEDNIKA PARTIJE

Dio mladih SNP-a podržao Jokovića

Predsjednici Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) iz nekoliko gradova i dio mladih članova Glavnog odbora podržaće kandidaturu Vladimira Jokovića za predsjednika partije.

Kako su saopštili, Jokovića će podržati u cilju očuvanja jedinstva SNP-a, ističući da je Jokivć čovjek čiji Opštinski odbor ne zna za poraz od DPS-a.

Predsjednik stranke biće izabran na Osmom kongresu SNP-a, zakazanom za 13. avgust u Podgorici.

"SNP-u je potreban predsjednik koji će je povesti jedinstveno, putem napretka u nove izborne pobjede, kako bi se u Crnoj Gori što prije dogodio proces promjena, i koji će pružiti šansu mladim ljudima da povrate ugled partiji. Bez jakog SNP-a, nema ni promjena u Crnoj Gori. Naša partija zaslužuje, kredibilnog lidera, a proces unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za predsjednika SNP-a jasno pokazuje, da je najbolje rješenje Vladimir Joković, ugledni sportista iz ugledne crnogorske porodice. Mladi ljudi hoće jak SNP i sigurni smo da možemo zajedno sa Vladom napraviti pobjednički tim, koji će ojačati poziciju SNP-a na političkoj sceni Crne Gore i donijeti dugo čekane promjene kako u SNP-u, tako i u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju koje potpisuju predsjednik Asocijacije mladih SNP Nikšić i član GO Zoran Tomić, predsjednik Asocijacije mladih SNP Pljevlja i član GO Dušan Jović, predsjednik Asocijacije mladih SNP Berane i član GO Ivan Radević, predsjednik Asocijacije mladih SNP Plužine i član GO Petar Ćalasan, predsjednik Asocijacije mladih SNP Ulcinj i član GO Srđan Stojanović, kao i članovi GO SNP-a Aleksa Kankaraš, Anđela Bojović, Dijana Šćepanović-Kostić, Boris Bućković, Violeta Dondić, Jasna Knežević, Nikola Milićević, Dragana Mirović, Dragana Obradović, Milosava-Mira Paunović, Nikola Šćepanović i Mladen Stijović.

Podsjetimo, Joković je nakon sjednice Glavnog odbora na koj su utvrđene kandidature za predsjednika partije kazao da očekuje da bude lider partije i da mu najviše snage daje to što ga omladina SNP-a podržava.

"Ako dođem na mjesto predsjednika partije, omladina će se što više uključiti u rad partije, uslijediće obnova svih opštinskih odbora, a na nove funkcije će doći mladi i školovani ljudi", kazao je tada Joković.

Osim njega, kandidati za predsjednika SNP-a su Snežana Jonica i Goran Dašić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније