Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

08. 08. 2017. 16:35 >> 16:28
2

DEMOKRATE ODGOVARAJU

"DPS-u mučno da gleda vlast na primorju"

DPS-u je mučno da gleda kako gubi opštinu za opštinom, a još mučnije da gleda vlast na primorju koja i dalje opstaje, i opstaće, a to je za njih najveći poraz, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

U odgovoru na saopštenje u kome je iz DPS-a ocijenjeno da je koalicija DF - Demokrate u tri crnogorske opštine još jedan crnogorski politički apsurd koji, kao i uvijek, počiva na istoj osnovi - mržnji i animozitetu prema DPS-u, političkoj frustraciji i opsjednutosti najjačim političkim subjektom u Crnoj Gori, Demokrate navode da sva trvenja u opoziciji i napadi na njih nijesu opasni po državu koliko je opasan eventualni povratak DPS-a na vlast.

"Kada ste vi u pitanju, ne pristaje vam priča o šakama dolara, jer nema tog trezora koji DPS ne bi mogao isprazniti. Vi prozivate nekoga da je u koaliciji zbog interesa, a od kad postojite kao politički subjekt  sve što radite, radite za interes, nemate moral, imate cijenu, svako vas može kupiti, i Istok i Zapad, ko ponudi više, njegovi ste, prava bordelska politika, kako bi naš naord rekao „majku bi prodali za interes“. Toliko o interesima, šakama dolara i vašim snovima", kazao je potpredsjednik Demokrata Dženan Kolić.

On tvrdi da je politička zrelost Demokrata DPS-u ne može biti shvatljiva, jer je, kako navodi, ona usmjerena na građane, a ne, kao što je slučaj kod DPS-a, na partikularne interese. 

"Niste vi toliko politički nepismeni da ne prepoznajete da je najveći interes građana da se pljačkaši i neprijatelji ove države, a to ste vi, ne vrate na vlast u ove tri opštine. Samo vam ne odgovara. Ne shvatate da ste sebe, sa svojim neprijateljskim odnosom prema Crnoj Gori, doveli do toga da vas svi politički subjekti zaobilaze, da vašeg lidera svi svjetski zvaničnici ignorišu - ignorisao ga je Putin, sada ga ignoriše Pens", navodi Kolić.

Potpredsjednik Demokrata naglašava kako su iz DPS-a, kada su ukinuli naknade majkama, podigli PDV, povećali cijenu goriva i akcize, pošli "malo do Londona da trošite tu razliku i da malo sa Trafalgara mudrujete o Demokratama". 

"Gospodine Anđušiću, s obzirom na politički milje iz kojeg dolazite i uzimajući u obzir vaše političke domete, prirodnije izgleda kada kao poslanik, koji bi trebalo da kontroliše rad Vlade, uručujete tortu Vašem partijskom šefu u stolici premijera, nego držanje slova Demokratama o časti, moralu i dostojanstvu. I poručujemo Vama i Vašem nalogodavcu, odnosno, šefu nad šefovima organizovnih kriminlanih grupa u Crnoj Gori, da računate na, ne samo animozitet, nego potpunu i dokazanu spremnost, da se uspješno obračunamo sa vašom zaostavštinom  koja se ogleda kroz kriminal, korupciju, rasprodaju državne imovine, kako u pomenutim opštinama, tako i u cijeloj Crnoj Gori. I na kraju, bolje da ste nastavili odmor u Londonu, umjesto što ste nas upoznali da se pored profesionalnog dizanja ruke u parlamentu, Vaša mladalačka politička ambicioznost završava slijepim potpisivanjem unaprijed napisanog partijskog saopštenja", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније