Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

08. 08. 2017. 13:05   >>  12:39 1

LIBERALI OCIJENILI

Da bi se griješilo, mora se raditi

Predsjednik kotorskog Odbora Liberalne partije, Vido Drašković, ocijenio je da aktuelna kotorska vlast neće ništa naučiti iz svojih grešaka, jer da bi se greška napravila, kako je rekao, mora se nešto raditI.

 

"Uči se na sopstvenim greškama! Pitanje je da li će građani Kotora nešto naučiti iz greške napravljene u oktobru 2016. dajući vlast ovoj raznorodnoj koaliciji? Sigurno je da ova opštinska vlast neće ništa naučiti iz svojih grešaka, jer da bi se greška napravila mora se nešto raditi. Ova vlast je od građana tražila povjerenje kako bi zadovoljavala potrebe svojih centrala, a ne građana, koji su im dali povjerenje", saopštio je Drašković.

On smatra da se ispunjenje obećanja da će se boriti za vladavinu prava najbolje vidi iz nalaza upravne inspekcije.

"Uredno punjenje budžeta, čime se hvali aktuelna vlast i vodi polemika dva konstintueta ko ima veći doprinos, vrši se na osnovu projekcije i preduslova koje je stvorila bivša vlast. Probleme u saobraćaju su riješili tako što su djelimično izbrisali nekoliko pješačkih prelaza, pa se građani dovode u zabludu, postoji li ili ne postoji na tim mjestima pješački prelaz", kazao je Drašković.

Podsjeća da je Program rada i uređenje prostora za 2017. uradila bivša vlast, a usvojila nova u aprilu ove godine.

"Svojim amandmanima ukinula je neke kapitalne projekte, kao što je izgradnja podhodnika kod Kapetanije i žičare Kotor-San Đovani, a predložila svoja rješenja. Koliko su ta njihova rješenja bila kvalitetna i realna može se zaključiti iz činjenice da su i prije no što je počela realizacija programa predložili njegove promjene. Kad će biti usvojene, pitanje je", rekao je Drašković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније