Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

03. 08. 2017. 23:07 >> 22:39
2

ŽABLJAČKI DPS

Bečić - Miloševićev politički unuk

Bivši SNP-ovac Aleksa Bečić, lider partije za zbrinjavanje rodbine, nastavio je svoj turistički karavan i školu u prirodi po durmitorskom kraju, poručili su iz žabljačkog DPS-a i dodali da ovih dana njhiovi maloljetni aktivisti obilaze durmitorska domaćinstva.

"Tako je danas u obilazak Žabljaka poveo turiste i kolege iz južnih opština, jednoga koji je samo par sati ranije zaustavio projekat rješavanja stambenog pitanja za 44 porodice u Herceg Novom, drugoga koji u budvanskoj lokalnoj upravi zapošljava kriminalce, ali i mnoge druge sa crvenim SNP kravatama iz drugih gradova, a od Žabljačana gotovo ni traga ni glasa", konstatuje predsjednik Savjeta mladih žabljačkog DPS-a Marko Božović.

On tvrdi da Bečić ovih dana u durmitorska domaćinstva šalje svoje maloljetne aktiviste iz ostalih opština, jer, kako kaže, na Žabljaku nema nikoga ko bi od vrata do vrata ponavljao njegove prijetnje, a drugo nemaju što reći građanima, niti umiju. 

"Mada sigurno zna da je strogo zabranjena zloupotreba maloljetnih osoba u politici, bivši SNP-ovac i politički unuk Slobodana Miloševića ne haje mnogo za zakone ni na Žabljaku, kao ni u Budvi, Kotoru, Herceg Novom... Durmitorci bi rekli da je poazginio, da se obrazu ne stara", poručuje Božović.

On naglašava da kod poštenih ljudi nigdje, a posebno ne na Durmitoru, ne prolazi bečićevsko siledžijsko i primitivno ponašanje. Utoliko prije, kaže, što svi znaju ko je Milo Đukanović, a ko Aleksa Bečić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније