Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

03. 08. 2017. 10:19 >> 09:51

DPS BUDVA

Demokrate nijesu ispunile obećanja

Demokratska Crna Gora za sedam mjeseci koliko je na vlasti u Budvi ništa nije uradila osim što je otela pobjedu koalicionim partnerima, saopšteno je lokalnog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

 

„Demokrate nijesu odnijele pobjedu ni u Budvi, ni u Kotoru, ni u Hecerg Novom. Demokrate su bacile u drugi plan partije zahvaljujući kojima su na vlasti, a kada se sabere, sve su u ovom trenutku jače od njih, no vode se onom „ko najbučniji, taj najbolji i prvi“. Osim pobjeda u tri primorske opštine, lider Demokrata Aleksa Bečić oteo je i slogan partije (SNP) u kojoj je bio prije nego je osnovao svoju“, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a navode da se Demokrate na perfidan način, „boreći se“ za bolju Crnu Goru guraju u zaborav one ljude zahvaljujući kojima su tu.

„Plan Demokrata je da nakon dvije godine, kada u Budvi vlast budu trebale da predaju DF-u, raspišu izbore ponovo igrajući prljavo i ucjenama jer drugačije ne umiju. U prilog tome govore i pozivi sugrađanima od aktivista Demokrata sa pitanjem - za koga biste glasali na narednim izborima“, poručuju iz DPS-a.

Oni dodaju kako su znali i govorili da će Demokrate za Budvu značiti propast, no izgleda da oni koje su uvukli u svoje kolo to nijesu znali.

„Sugradjani su vjerovali da će data obećanja biti ispunjena, a ono prazan balon. Prije nego je Dragan Krapović preuzeo funkciju predsjednika opštine Budva, Demokrate su obećavale da neće zaboraviti ni na jednog sugradjanina, a prvo su zaboravile na svoje koalicione partnere dajući im mrve misleći da će ih time staviti po strani. Zaboravio je Krapović i na smjenu predsjednika Odbora direktora gradskog vodovoda kome je u biografiji više razbojništava nego radnog iskustva, zaboravio i na to da je većini sekretara u Opštini zabranjen rad od strane inspekcije zbog neispunjavanja uslova, zaboravio i da je na ta mjesta trebalo da dovede stručne a ne nepismene, ali partijski podobne“.

Iz DPS-a su poručili da je amnezija opasno stanje, posebno kada uhvati nekoga ko je institucionalno važan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније