Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine, Objavio: I. P. ]

30. 07. 2017. 08:12   >>  07:44 3

KRAPOVIĆ SAOPŠTIO

Vratili tri miliona eura duga DPS vlasti

Opština Budva je na današnji dan solventna i sve svoje obaveze uredno servisira. Možemo reći da je konsolidacija opštinskih finansija sprovedena u rekordnom roku, kazao je predsjednik opštine Budva Dragan Krapović.

On je, u intervjuu za Dan, istakao da opstrukcija i destrukcija DPS-a, pa i nekih drugih subjekata i pojedinaca, otežavaju i odlažu donošenje veoma bitnih odluka za građane Budve.

"Ubijeđen sam, ipak, da će lokalni parlament i vlast u Budvi funkcionisati u punom kapacitetu", rekao je Krapović

Kazao je da su već vratili tri miliona eura duga naslijeđenog od bivše DPS vlasti.

"Na današnji dan Budva je solventna i sve svoje obaveze uredno servisira do petog u mjesecu. Tu podrazumijevam zarade zaposlenih, transfere prema svim korisnicima, obaveze prema državi, to jest po osnovu reprograma poreza", rekao je Krapović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније