Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

25. 07. 2017. 15:13   >>  14:47 6

OO DPS-A BUDVA

"Za šaku borovnica prodali Sea Dance"

Održavanje Dana borovnice ispred Starog grada sugrađanima je dalo odgovore na mnoga pitanja, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Budva. Oni ocjenjuju da je sadašnja vlast u Budvi svim do sada urađenim, pokazala da ne želi napredak ni ovom gradu ni onima koji u njemu žive.

"Sada je jasno zašto je termin održavanja Sea dance-a pomjeren, te zbog čega se ulažu maksimanlni napori da manifestacije poput Pašticade i Brodet festa budu uništene i bačene u zaborav, jer dani borovnice te pretpostavljamo kasnije i dani kukuruza i krtole vjerovatno su mnogo važniji za Budvu od bilo čega drugog", navodi se u saopštenju.

Iz te partije su kazali da pretpostavljaju da će sljedeći korak "nove odlazeće vlasti" i direktora najjače turističke organizacije u zemlji, biti organizovanje "Posela 2018. Budva".

"Pardon, u nazivu se neće pominjati Budva jer svi oni, bez izuzetka, mrze Budvu. Nakon toga vjerovatno slijedi manifestacija 'Preskakanje vatre i vuča konopca ispred Starog grada'. Što će naravno otvoriti odlazeći predsjednik zajedno sa odlazećim direktorom TO", kazali su.

U saoštenju se dodaje da je "odlazeći predsjednik opštine gotovo na silu, na mjesto direktora TO Budva postavio je čovjeka koji se više puta izjašnjavao da je neko ko ne voli Budvu, te stoga i ne čude njihovi pogrešni potezi koji štete turizmu od kog svi živimo. Odlazeća vlast se toliko izgubila u svom mraku da više ne razlikuje loše od lošijeg (pošto za dobro ne zna), svaki put ode korak dalje i bez izuzetka za nijansu više pokazuje koliko je zapravo nedobronamjerna ističući svoju nezrelost i netaktičnost".

Iz Budvanskog DPS-a su kazali da se kod nove lokalne uprave u tom gradu, "besomučno prepliću neznanje i mržnja koje pomješane bacaju sjenku na sve ono što je dobro u Budvi".

"Svim urađenim do sada, nova odlazeća vlast pokazala je da ne želi napredak ni ovom gradu ni onima koji žive u njemu. I naravno već znamo odgovor koji će uslijediti od strane odlazeće vlasti, jer umjesto argumentima, ponovo će se poslužiti gomilom uvrijedljivih riječi, mada od njih sem vrijeđanja i ucjena niko ništa i ne očekuje", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније