Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

25. 07. 2017. 07:31   >>  07:09 1

ZVANIČNA POSJETA

Darmanović u Sarajevu sa Crnadakom

Ministar vanjskih poslova Crne Gore Srđan Darmanović sastaće se danas u Sarajevu sa ministrom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igorom Crnadakom u okviru zvanične posjete BiH.

Nakon sastanka, dva ministra potpisaće Sporazum između Savjeta ministara BiH i Vlade Crne Gore o kolokaciji diplomatsko-konzularnih predstavništava.

Darmanović će imati i odvojene susrete i sa najvišim zvaničnicima Bosne i Hercegovine.

"Posjeta ministra Darmanovića predstavlja nastavak političkog dijaloga s BiH i biće usmjerena na dalje jačanje bilateralnih odnosa imajući u vidu tendenciju saradnje u svim oblastima, i na svim nivoima, kao i činjenicu da zajednički regionalni kontekst i posvećenost stabilnosti u Regionu Zapadnog Balkana upućuju na stalnu saradnju i komunikaciju", poručuju iz Ministarstva vanjskih poslova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније