Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 07. 2017. 14:10   >>  13:46 2

FRONT SAOPŠTIO

"Nezaposlenost najveći problem MK"

Nezaposlenost i bezperspektivnost mladih ljudi, koji su prinuđeni da se iseljavaju i traže egzistenciju negdje drugo su prepoznati kao najveći problemi u Mojkovcu, saopšteno je iz Demokratskog fronta, nakon što su poslanici, funkcioneri i aktivisti DF-a posjetili taj grad.

"Da ima odgovorne vlasti koja bi radila u interesu građana, ova resursima bogata opština, imala bi veliku perspektivu, no nažalost, ona je danas dovedena u vrlo nezavidnu situaciju", saopštili su iz Fronta.

Kako su naglasili, sinhronizovano djelovanje, predan rad, analitičan pristup i sinergija timova Demokratskog fronta imaju za cilj lociranje svih izazova lokalne problematike Mojkovca i stvaranje optimalnih rješenja, koja će nakon lokalnih izbora na jesen, tom gradu otvoriti bolje perspektive razvoja u budućnosti.

"Izvještaj sa terena pokazuje da je Mojkovac spreman za promjene i da ogroman broj građana Mojkovca prepoznaje Demokratski front, kao istinsku opoziciju ovoj odnarođenoj vlasti i zdravu alternativu koja će donijeti bolju bolju budućnost ovom lijepom gradu", navodi se u saopštenju DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније