Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2017. 16:37   >>  16:08 2

"MEDIJSKA AGRESIJA ĐURAŠKOVIĆ"

IO: Kandidatura Lekića novost

Kandidatura lidera Demosa, Miodraga Lekića, za predsjednika Crne Gore za Izvršni odbor (IO) te stranke je novost, saopšteno je iz tog partijskog organa.

Članica Predsjedništva Demosa, Lucija Đurašković kazala je da je Lekić prirodni kandidat za predsjednika Crne Gore, imajući u vidu da je, kako su saopštili iz te stranke, pobijedio na prošlim predsjedničkim izborima.

Iz IO Demosa kazali su da je fascinantna medijska agresivnost Đurašković u poslednjih desetak dana.

“Ovo posebno očarava kada se pogleda istorija njenih medijskih nastupa u ime Demosa, posebno Opštinskom odbora Demosa u Budvi”, kaže se u saopštenju IO te partije.

Iz tog partijskog organa su upitali da li je pozicioniranje Đurašković uslijedilo zbog nemoći i otkrivenog nerada u matičnom odboru, ili želja da svoja nepočinstva u lokalnoj vlasti u Budvi zakamuflira kroz izjave o stvarima koje je politički prevazilaze.

“Podsjećamo Đurašković da je ona u Demosu, pa čak i u svom matičnom odboru bezimeni član, jer neko ko nije u stanju da dovede u dvije godine postojanja tri člana, nego potjera svojim neradom i ostale članove opštinskog odbora ne može se smatrati ozbiljnom”, smatra IO te partije.

Kako su rekli, zabrinjava činjenica da se ozbiljne ideje, do sada nikada izražene i od nikoga podržane, iznose baš iz njenih usta.

“IO nije opstruirao ničiju kandidaturu, a sama kandidatura Lekića za predsjednika Crne Gore, odnosno njeno najavljivanje od Lucije Đurašković, je za nas novost. Kao dio rukovodstva stranke zaduženog za izvršno-političko djelovanje, saopštavamo da je kandidatura predsjednika Demosa na izborima za predsjednika za nas novitet”, navode iz IO.

Posebno ih, kako dodaju, iznenađuje to da se odjednom plasira takva priča, od anonimusa u stranci, kada je na svim organima koji su zasjedali jako podržana ideja bojkota svih izbora dok se ne ostvare uslovi za fer i pošteno učestvovanje.

Iz IO Demosa su podsjetili kreatore saopštenja koje potpisuje Đurašković da je to zajednički stav opozicije, a “kako to vole da kažu, i jedina nit koja veže opoziciju trenutno”.

“Što se tiče besprizornih napada na predsjednika IO Demosa, Gorana Danilovića, od nekoga ko je anoniman u stranci, pa čak i u svom matičnom odboru, i onih koji svoj politički eros doživljavaju izgovaranjem gnusnih laži, kratko saopštavamo da je degutantno oglašavanje onih koji svojim djelovanjem čine više štete Demosu o ljudima koji su stvarali Demos”, piše u saopštenju.

U IO Demosa smatraju da da to ne smije da radi neko ko ne služi na čast Demosu, jer svojim angažmanom u lokalnoj vlasti u Budvi, zapošljavanjem po principu svojstvenom Demokratskoj partiji socijalista, ruži sliku o toj stranci i dovodi Demos na političku marginu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније