Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

19. 07. 2017. 13:22 >> 13:30

TAJANI ODGOVORIO

Partije nijesu tražile susret

Predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani poručio je da je bio otvoren za sve susrete i da nije bilo zahtjeva bilo koje političke partije za sastanak sa njim.


Tajani je juče, na pitanje zašto nije planiran susret sa predstavnicima opozicije, rekao da je u Crnoj Gori kao gost parlamenta i može da razgovara sa svima koji su prisutni, poručujući da nije postavio granice sa kim želi da se sretne od poslanika.

Danas je, upitan da prokomentariše poruku opozicije da se zapravo nije sastao sa pola Crne Gore, rekao da, kada su u pitanju unutrašnja pitanja Crne Gore, nije na njemu da određuje šta treba da rade različite političke partije.

"Ja sam juče imao prilike da se sretnem sa vrhom crnogorskog parlamenta, nijesam ni na koji način ograničavao ili uslovljavao koje predstavnike kojih političkih partija želim da sretnem. Tu sam bio otvoren za sve susrete, nije bilo nikakvog zahtjeva od strane bilo koje političke partije", kazao je Tajani novinarima u okviru sastanka sa privrednicima u Privrednoj komori.

On, kako je rekao, nije tu da isključi bilo koga.

"Bio sam na raspolaganju za sve vrste komunikacija", kazao je Tajani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније