Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

12. 07. 2017. 15:14   >>  14:45 1

NIKOLIĆ SAVJETUJE

Abazović da bude inventivniji i lucidniji

Željan medijskog prostora, a u nadi da ce dostići cenzus, Dritan Abazović traži sve načine za promociju svoje minorne stranke, kaže poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Miloš Nikolić.

"Međutim, URA će, uprkos svim naporima, kao vještački stvoren projekat jednog tajkunsko - medijskog lobija ostati na zasluženoj margini crnogorske političke scene jer, kao što je Bogišić rekao: 'Što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi'. Ni vrijeme, ni promjena predsjednika, ni prosti populizam, ni jeftina demagogija", kazao je Nikolić.

Prema riječima Nikolića, on savjetuje Abazoviću da prilikom narednog pojavljivanja u medijima bude, kako kaže, malo inventivniji i lucidniji.

"Teze oko pritiska DPS-a na pravosudne organe besmislica su i gluposti koje su više puta argumentovano demantovane. Za odsustvo lucidnosti, ipak, imam razumijevanja budući da osnivači, a i aktuelni partneri političkih marginalaca iz URA-e imaju zavidno iskustvo u političkom reketiranju i neformalnim pritiscima na nadležne državne organe", zaključio je Nikolić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније