Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

11. 07. 2017. 14:01 >> 13:34

OOSD PODGORICA

Suhih umjesto Lazovića

Na konstitutivnoj sjednici drugog saziva Odbora Socijaldemokrata Glavnog grada, za predsjednika Odbora jednoglasno je izabran Đorđe Suhih, predsjednik Skupštine Glavnog grada.

Za potpredsjednike Odbora su na predlog predsjednika Suhiha, takođe jednoglasno, izabrani: Boris Mugoša, zamjenik gradonačelnika, Snežana Burzan, direktorica KIC-a Budo Tomović i Marko Rakočević, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj u Glavnom gradu, dok je novoizabrani sekretar Odbora Tihomir Radinović, predsjednik Odbora direktora podgoričkog preduzeća Zelenilo.

Sjednici je prisustvovao predsjednik Socijaldemokrata CG Ivan Brajović. On je kazao da su od osnivanja Socijaldemokrate uspjele da sačuvaju i unapređuju izvornu ideju socijaldemokratije u CG, koja je kako je ocijenio postala oslonac političke stabilnosti u našoj državi.

"Rezultati Socijaldemokrata na svim izborima potvrđuju ispravnost naše politike, koja je samostalnim pozicioniranjem na političkoj mapi pokazala da je nezaobilazan faktor svih progresivnih dešavanja u CG. Ono što svakako raduje je konstantni rast podrške našoj partiji poslije parlamentarnih izbora, koji je rezultirao tri puta većom podrškom u Nikšiću i dva i po puta u Herceg Novom. Svakako da takav trend, osluškujući informacije sa terena, očekujemo i u Podgorici na izborima sljedeće godine. Večerašnji izbor svakako značajno doprinosi takvim očekivanjima, jer se radi o ljudima koji su svojim ličnim i profesionalnim integritetom najbolji garant ogromne podrške Socijaldemokratama u Glavnom gradu", kazao je Brajović.

On je iskazao zahvalnost dugogodišnjem predsjedniku podgoričkog odbora istinskih Socijaldemokrata Vujici Lazoviću na svemu što je uradio u prethodnom periodu.

"Doskorašnji predsjednik Odbora, Vujica Lazović se zahvalio svim članovima Odbora na izuzetnoj saradnji i podršci svih prethodnih godina ističući da je jedan period uspješne odbrane najprogresivnije ideje u savremenoj demokratiji, odnosno ideje socijaldemokratije, za nama. Sada je pred svima nama period svakodnevne borbe za njenim dugoročnim pozicioniranjem kao jednog od najznačajnijih faktora političke i ekonomske stabilnosti i u Podgorici i u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Novoizabrani predsjednik podgoričkog odbora, Đorđe Suhih, istakao je da mu je velika čast i privilegija da bude prvi među jednakim i da će svojim znanjem i iskustvom zajedno sa najbližim saradnicima i svim članovima Odbora uraditi sve da Socijaldemokrate ostanu jedan od ključnih nosilaca vlasti u Glavnom gradu.

"Ono što karakteriše dosadašnji rad podgoričkog odbora, a to je timski duh, i u narednom period će biti glavna karika u djelovanju partije. Takođe, predsjednik Suhih je istakao da su odlični rezultati rada predstavnika Socijaldemokrata u aktuelnoj gradskoj upravi najbolji garant još uspješnijeg pozicioniranja partije na sljedećim izborima", kazao je Suhih.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније