Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

10. 07. 2017. 18:53 >> 18:24
4

DPS BUDVA

Kriza konstantna, neophodni izbori

U aktuelnoj vlasti u Budvi kriza je konstantna, kazali su, za TVCG, iz lokalnog DPS-a.

To je, kako je kazao Marko Vuković iz budvanskog DPS-a, vlast koja je pokazala koliko je nesposobna, nestručna da bi se bavila jednim ozbiljnim poslom kao što je vođenje metropole turizma", kazao je Vuković.

U budvanskom DPS-u, stoga, smatraju da je neophodno da se, što prije, raspišu novi izbori da dođe neko ko je sposoban i odgovoran da vrši vlast u Budvi.

Jedan od dokaza za to je i današnje neodržavanje nastavka započete sjednice SO Budva zbog nedostatka kvoruma, saopštili su iz lokalnog DPS-a podsjećajući da je ta sjednica počela 30. maja.

"Odlazeći predsjednik opštine Budva kaže da je spreman da izaĐe na nove izbore, sve pohvale za hrabrost, no pitamo se koja obećenja će sada dati sugrađanima kad nijedno od prethodnih nije ispunio. da podsjetimo na neka od njih - Novi privremeni predsjednik obećao je depolitizaciju, fer uslove pri zapošljavanju, rješavanje komunalnih problema u Budvi, obećao je da će gradom upravljati mladi i sposobni ljudi, da će biti adresa za razumijevanje i pomoć svima koji mu se obrate, obećao je i rješavanje problema koji muče obične graĐane, obećao je izmjenu DUP-ova Budva centar i Petrovac centar, obećao je Budvu bez podjela, revanšizma i nepotizma...", podsjećaju iz budvanskog DPS-a.

Tvrde kako je Budva dobila na odgovornim funkcijama partijski podobne, a nestručne kadrove koji ni stručnu spremu nemaju.

"Dobili smo zabranu rada svima koji nijesu pristalice Demokrata, umjesto adrese za razumijevanje dobili smo zatvorena vrata kabineta predsjednika pod izgovorom „Bavim se ozbiljnim stvarima“, mladih ljudi, o kojima je takođe govorio, nigdje nema, običan građanin je, odmah nakon što je stupio na dužnost, prestao da mu bude važan, od izmjena DUP-ova takođe nije bilo ništa. Istinski smo dobili grad podjela, mržnje i revanšizma. Da je tako govori i izjava odlazećeg predsjednika u kojoj kaže da prezire 33, odnosno 37 odsto glasača koji su podržali DPS u Budvi. Da li je to rječnik jednog predsjednika opštine", pitaju iz DPS-a i poručuju:  

"Lijepo smo vam govorili, nemojte se baviti DPS-om, bavite se svojim poslom, nijeste htjeli da slušate". 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније