Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

08. 07. 2017. 19:12 >> 18:44
3

DEMOKRATE DPS-U

"Bolje se pozabavite putevima punih rupa"

Umjesto što se očajnički bavite Demokratama, bolje da ste se malo pozabavili putevima od lošeg i ispucalog asfalta koji su puni rupa, poručile su Demokrate.

Podsjetimo, žabljačkog DPS je juče saopštio da će se Durmitorci prema Demokratama odnijeti isto kao što se Demokrate odnose prema Durmitorcima – ignorantski.

Demokrate smatraju da će odgovori na ključna pitanja umnogome dati odgovor i na pitanje Žabljačana - zašto grad propada.

"Gospodo iz DPS-a, tek kad makar jednom za 30 godina postavite pitanje vašim šefovima, koji su, istovremeno, i šefovi kriminalnih organizacija po Crnoj Gori, steći ćete kakvo-takvo moralno pravo da vi nekoga nešto pitate. Ako ne znate što biste ih pitali, evo da vam pomognemo: pitajte ih gdje kriju milijarde koje su izvukli iz Crne Gore, pljačkom njenih građana i državne imovine; pitajte Aca, brata vašeg šefa Mila Đukanovića, gdje su i je li već potrošio desetak miliona koje je 'zaradio' od reketa države, preko 'Limenke'. Pitate li se možda gdje se krije drugi čovjek vaše kriminalne organizacije i zašto nije tamo gdje mu je mjesto prema sudskoj odluci, gdje se kriju stotine miliona koje je izvukao iz države", navode u saopštenju.

Tvrde i da nema najezde turista, dodajući da je više praznih i napuštenih vikendica i apartmana nego domaćinstava.

"U nedostatku argumenata, pominjete nekakvu najezdu turista, a nemate elementarne informacije o gradu u kojem živite i, nažalost, vršite vlast: više je praznih i napuštenih vikendica i apartmana nego domaćinstava. Mada, kako biste to i znali kada se ne pomjerate iz svojih udobnih fotelja. Dok vi sjedite i čekate uputstva iz Podgorice kako da ucijenite i još jednom prevarite sugrađane, kako da ih još više ponizite i ojadite, Demokrate su za tri dana obišle svako žabljačko domaćinstvo, svaku kuću, zgradu, naselje i svako selo, i naišli na rekordnu podršku. Budimo iskreni, to je i razlog vašeg jalovog pokušaja napada na nas. Taj pokušaj nije ni mogao biti bez jalov i tragikomično skončati kad imaju u vidu neistine i manipulacije kojima se služite", dodaju u saopštenju.

Ističu da je rapidan, ali stabilan trend rasta Demokrata pomutio svijest u DPS-u, zbog čega, kako navode, na prilično neinteligentan način mijenjaju teze.

"Vas Durmitorci politički sahraniše, a mi to znamo, jer upravo su Demokrate te koje su obišle svaku porodicu u žabljačkoj opštini, a vi ste ti koji na Žabljačane gledate kao na biračko tijelo, a ne kao na ljude i dostojne građane, čemu svjedoči vaš odnos prema gradu. Za razliku od vas koji nemate nikakvog dodira i kontakta sa Žabljačanima, osim kad im navratite par dana pred izbore da moljakate za glasove, mi smo ponosno zakucali na svaka vrata i predstavili svoj Program, ideje i ciljeve. Tom prilikom, sami građani su nam saopštili da nemaju elementarne uslove za život, da su sve uložili u djecu koja im odlaze u inostranstvo tražeći koru hleba, da ste im sve uništili. I gospodo, možda se vi keseljite na pomen fabrika, ali nije baš smiješno radnicima kad im se pomene npr. Šumarsko preduzeće i Pilana u Njegovuđi. Imali ste vi izmišljenih fabrika, kao što je ona za proizvodnju čokolade na Cetinju, ali ove su zaista postojale", dodaju u saopštenju.

Dodaju i da bi DPS-u bilo bolje da se pozabavi putevima punih rupa.

"Umjesto što se očajnički bavite Demokratama, bolje da ste se malo pozabavili putevima od lošeg i ispucalog asfalta koji su puni rupa, jer ste se vjerovatno i tu ugradili. Teško da niste, jer vam je to u krvi. Zapravo, ako ne umijete da se ugradite, vi niste za DPS. Posljedica vaše višedecenijske vlasti na Žabljaku su i seoski putevi koji više liče na drumove iz srednjevjekovnih pjesama, o naseljenim mjestima bez rasvjete u 21 vijeku. Nešto ste nas pogrešno shvatili. Mi znamo da vi ne možete biti nacionalisti, jer trenutno ste iz te faze prešli u fazu koja se zove – mi smo ništa. Mi u vašu nepostojeću ideologiju ne ulazimo, vi ste za nas klasični neprijtelji i grobari sopstvene države, najobičniji pljačkaši, kriminalci i prevaranti i tako vas treba predstavljati", zaključili su u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније