Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

07. 07. 2017. 19:43 >> 19:15

DPS DEMOKRATAMA

"Žabljački odgovor biće zaobiđi.me"

Durmitorci će se prema Demokratama odnijeti isto kao što se Demokrate odnose prema Durmitorcima – ignorantski. To će biti građanska politička lekcija koju ćete ovdje naučiti, poručili su Demokratama iz žabljačkog DPS-a.

Prepiska žabljačkih djelova dvije partije počela je juče komentarom DPS-a na račun propagandnog materijala Demokrata. Uslijedilo je reagovanje u kome Demokrate otvaraju druge teme.

"Da Demokrate nemaju pojma ni o čemu, ili da kriju stavove o svim krucijalnim pitanjima od značaja za Crnu Goru i njene građane, misleći da će ih tako prevariti, znamo odavno. Ali što se tiče reagovanja njihovog izmišljenog inicijatvnog žabljačkog odbora na naše jučerasnje saopštenje, u pitanju je ovo prvo. Jedino to može biti objašnjenje za gomilu frazetina i laži kojima prosto vrvi", kažu iz DPS-a. 

Oni tvrde da se Žabljačani danas smiju "optužbi" Demokrata da su zatvoreni „fabrički pogoni po kojima je naša opština bila prepoznata“. 

"Pričinjavaju im se fabrike kojih nikad nije bilo, a niđe ne viđoše turiste, iako se ovih dana kao nikad na Žabljaku traži krevet više", navode iz žabljčkog DPS-a.

Iz te partije tvrde i da je poruka Demokrata da nijesu čuli da postoje nacionalne partije, posljedica namjere da neznanjem prikruju svoj profil. 

"A onda bi DPS da predstave 'nacionalističkom'. Nije nego. Misle da izmišljotinama mogu da vrijeđaju inteligenciju ljudi u Crnoj Gori. Umjesto da se izvine zbog grube štamparske greške svim građanima islamske vjeroispovjesti, napadaju nas što smo na nju ukazali", kažu iz DPS-a.

Oni, kako kažu, umjesto dalje polemike sa nepostojećim odborom Demokrata na Žabljaku, poručuju: nećete vi nikoga ni tjerati, niti kome suditi. 

"Posebno ne na Žabljaku. Koliko smo se mi već takvih nasretali tokom naše višedecenijske vladavine. Već smo vam rekli, pa da ponovimo – Durmitorci će se prema Demokratama odnijeti isto kao što se Demokrate odnose prema Durmitorcima – ignorantski. To će biti građanska politička lekcija koju ćete ovdje naučiti", zaključuju iz žabljačkog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније