Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

02. 07. 2017. 10:31   >>  10:02 4

KAMPANJA NA CETINJU

Bečić posjetio Kaluđeroviće

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić posjetio je domaćinstvo Cetinjanina Milivoja Kaluđerovića, s kojim je razgovarao o problemima njihovog kraja.

"Stanovništvo u ulici Sava Burića nezadovoljno je zbog učestalih isključenja vode i električne energije u ovoj ulici. Mještani smatraju nedopustivim i neviđenim da građani jedne opštine, uz to i Prijestonice jedne države, u 21. vijeku nemaju uredno snabdijevanje vodom i električnom energijom. Ovim problemom pogođeni su mještani nekoliko naselja koja su usmjerena na ulicu Sava Burića, prije svih – mještani 4. jula i Luke Ivaniševića", saopštile su Demokrate.

Kako su kazali, u tim naseljima nema mnogo izgrađenih parking mjesta, iako je riječ o prilično gusto naseljenim područjima u kojima se nalazi veliki broj zgrada, kao i stambenih objekata.

"Otežan je i pristup do centralnih dijelova grada rekonstrukcijom ulice Baja Pivljanina čijih se stotinak metara rekonstruišu punih osam mjeseci ne bi li se presijecanje crvene vrpce na rekonstruisanoj ulici tempiralo za samo predvečerje lokalnih izbora. Osim opštim problemima koji opterećuju građane Cetinja, koji se umnogome ne razlikuju od onoga što su problemi građana svih ostalih opština u Crnoj Gori, kao što su siromaštvo i nezaposlenost, stanovnici naselja 4. jul i Luke Ivaniševića revoltirani su i zbog činjenice da ni bezbjednosna situacija u ovim krajevima nije na zavidnom nivou. Ovdje se, požalili su se poslanicima Demokrata, često dešavaju eksplozije i podmetanja bombi ispod automobila, a nije rijedak slučaj ni ubistava, što prilično ugrožava osjećaj spokojstva ljudima naseljenim u ovim gradskim zonama", navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Iz te partije su naglasili da će nastaviti da posjećuju cetinjska domaćinstva.

"Posjetama građana koje organizujemo, pokazujemo da smo partija iz naroda i za narod i u potpunosti opravdavamo podršku koju uživamo među Cetinjankama i Cetinjanima, a ona, da podsjetimo, prema rezultatima nedavno sprovedenog, sveobuhvatnog istraživanja Mladih Demokrata, iznosi 26,3odsto", naglasile su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније