Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan; Objavio: I. P. ]

28. 06. 2017. 07:53   >>  07:25 23

KRIVOKAPIĆ VJERUJE

Dolazi vrijeme promjena

Duboko vjerujem da je vrijeme "Laki Lučano režima" u regionu iza nas, i da slijede temeljne političke promjene koje će obezbijediti, demokratiju, mir i stabilnost, kazao je lider SDP-a Ranko Krivokapić na sesiji Igmanske inicijative pod nazivom "Odnosi u regionu od krize do stabilnosti i saradnje".

 

Konferencija je juče u Podgorici organizovalo Ministarstvo vanjskih poslova i Igmanska inicijativa Inicijativa za regionalnu saradnju.

Krivokapić je podsjetio da je Laki Lučano ličnost iz svijeta organizovanog kriminala, a tokom Drugog svjetskog rata pomagao je da se pripadnici Vojske SAD bezbjednije iskrcaju na Siciliju.

"Režimi koji su, takođe, pomagali u ne tako davnoj prošlosti ovdje na Balkanu, polako postaju prošlost. Dolazi vrijeme krupnih promjena. Samo jedan put je jasan i siguran, a to je put demokratije. Ali kada predugo vlada jedan čovjek ili jedna partija, onda njihove greške postaju greške države", ocijenio je Krivokapić, prenosi Dan.

On je pojasnio da je Titova Crna Gora, koja je trajala 35 godina, krenula bez metra asfalta, ali je ostavila znatno bogatstvo institucija, univerziteta i u privrednoj sferi.

"A DPS-ova Crna Gora, koja traje gotovo 30 godina, kao glavno obilježje ima ekonomsku poharu i rasprodaju resursa", naveo je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније