Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

27. 06. 2017. 07:55 >> 09:56
17

ĐONOVIĆ VJERUJE

Rogozin bi da destabilizuje CG

Ulazak Crne Gore u NATO nije usmjeren protiv bilo koga niti od toga može imati štetu bilo ko, sem oni koji svoje dobro vide u nesreći i zlu Crne Gore, ocijenio je analitičar Ranko Đonović.

On je, komentarišući izjavu potpredsjednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina da je "ulazak Crne Gore u NATO uperen direktno protiv Srbije, a ne protiv Rusije", rekao da Rogozinova izjava nije ništa novo, te da je neprimjerenih, neodmjerenih, uvredljivih i neprijateljskih izjava ruskih zvaničnika prema Crnoj Gori bilo dosta u posljednjih desetak godina.

"Rogozinova izjava da je ulazak Crne Gore u NATO uperen protiv Srbije je licemjeran i podao način da se dodatno, u najvećoj mogućoj mjeri, pokušaju u Srbiji i Crnoj Gori objediniti svi tradicionalni neprijatelji naše zemlje, kako bi se Crna Gora što više destabilizovala i retrogradnim metodama doveo njen državni opstanak u pitanje. Rogozina i njegove istomišljenike treba podsjetiti da je Crna Gora član najvećeg, najrazvijenijeg i najcivilizovanijeg saveza na planeti i kao takva je u stanju oduprijeti se i 'vražjemu kotu i zlu domaćemu', jer, da citiram Njegoša: 'Nije vino pošto priđe bješe'", rekao je Đonović.

On je za Pobjedu rekao da je više nego jasno da ulazak Crne Gore u NATO nije usmjeren protiv bilo koga niti od toga može imati štetu bilo ko.

"Osim oni koji svoje dobro vide u nesreći i zlu Crne Gore, a takvih, nažalost, ima i oko i u Crnoj Gori", dodaje Đonović. 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније