Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

23. 06. 2017. 18:30 >> 18:03
7

ODGOVOR DIJELU ČLANOVA

"Podrivaju SNP radeći za tuđi interes"

U Socijalističkoj narodnoj partiji, kako navodi portparolka partije, razumiju "nervozu manjinskog dijela članova Glavnog odbora SNP", jer konačno dolazi vrijeme da se polože računi. Ocjenjuju da se dio članova Glavnog odbora SNP-a, na lukav način trude da skrenu pažnju sa činjenice da su upravo oni ti koji, zarad tuđih interesa, hronično podrivaju stranku.

Poslanik Aleksandar Damjanović i 51 član Glavnog odbora te partije danas su se oglasili saopštenjem u kome navode da je SNP "došla do ivice ambisa. U tu poziciju dovela je grupa onih koji su prema nama članovima bili neodgovorni, ali su o svom ličnom interesu itekako dobro vodili računa".

U reagovanju koje potpisuje portparolka SNP-a Slađana Kaluđerović, ukazuje se da Glavni odbor ima 152 člana i da potpisi 51 nezadovoljnih iz istih par gradova potvrđuju zvanično saopštenje partije da su odluke koje osporavaju donijete dvotrećinskom većinom i u skladu sa Statutom. 

"Ukoliko se zaista bore za interese SNP-a, onda ne razumijemo toliku paniku zbog zakazivanja Kongresa, osim ako nijesu i sami svjesni da su sve radili na štetu partije, pa se plaše gubitka funkcija i privilegija koje su itekako uživali. Na sve načine, pokušavajući da izbjegnu suočavanje sa većinskom voljom u SNP, na lukav se način trude da skrenu pažnju sa činjenice da su upravo oni ti koji, zarad tuđih interesa, hronično podrivaju stranku. Vrijeme je da se i njima i njihovim mentorima kaže - dosta je bilo", poručuje Kaluđerović. 

Pravo mjesto za suočavanje sa većinskom voljom je, kaže, upravo Kongres SNP. 

"Zato ga se i toliko plaše", poručuju dijelu svojih stranačkih kolega.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније