Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

22. 06. 2017. 18:05 >> 17:37
3

ODGOVOR DPS-A

"Atrofirali nakon 18 godina parazitiranja"

Ne čudi što su SDP-u, nakon 18 godina parazitskog života na tuđi račun, nerazumljive riječi razvoj, napredak, rad, preduzetništvo, domaćinstvo, kazali su iz cetinjskog Odbora Demokratske partije socijalista.

Jučerašnja radna posjeta potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Milutina Simovića, Prijestonici i njenim vrijednim privrednicima i domaćinima, prenula je cetinjski SDP iz mjesečarenja, ocijenili su iz DPS-a.

Iz SDP-a su, podsjetimo, kazali da Simović budan sanja i Cetinjane, tokom jučerašnje posjete, prosvijetli saznanjem da se cetinjska ekonomija budi.


"Poznato je crnogorskoj javnosti da su riječi: razvoj, napredak, rad, preduzetništvo, domaćinstvo SDP-u nerazumljive, što i ne čudi poslije 18-godišnjeg parazitskog života na tuđi račun. Atrofirala je SDP-u za tih 18 godina i volja i želja i sposobnost za rad. Jedino je snažio lični umišljaj važnosti i politički apetit", poručili su iz DPS-a.
 

Zato je, kažu, i razumljivo da su im razgovori i dogovori o dobru i napretku tako teško pali, kao da su ih uštinuli i probudili. 

"Uštinuli su ih cetinjski privrednici i poljoprivrednici, uštinuli su ih vrijedni domaćini iz Katunske nahije – Njeguša, Čeva, Trešnjeva, Bate, Ubala, Ćeklića, Konaka, iz Riječke nahije – Rijeke Crnojevića, Drušića, Rvaša, Dobrske župe, Bokova, Kosijera, Štitara, Lubotinjsko-građanske, Dodoša, Dobrskog sela, Gornjeg Ceklina…", navodi se u reagovanju DPS-a.

Dodaju kako je SDP uštinulo i stvaranje uslova za uspješnu realizaciju investicija u Košuti koje donosi Cetinju 100 novih radnih mjesta. 

"Jedino ih ništa nije moglo uštinuti za obraz.
 To je bunovni SDP pokazao u svom prizemnom saopštenju, u novom pokušaju da ponizi Cetinjane, da im kaže da više vjeruju SDP-u nego svojim očima. 

Sreća je što Cetinje zna ko smo mi, a ko oni. I što to od izbora do izbora uvijek mudro pokažu. Cetinjani su takvi. Mudri. I zato će Socijaldemokratskoj partiji kao i uvijek opet dati par stolica u opoziciji. Toliko su i zaslužili", zaključuju iz DPS-a. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније