Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 06. 2017. 17:36 >> 09:32
1

SDP PORUČIO

"Staćemo na kraj nekompetentnosti DPS-a"

Skandalozno vođenje sjednice,oduzimanje riječi opoziciji, po prvi put u parlamentu zabrana Poslovnikom dozvoljenih replika, euforične i ozbiljne prijetnje gradonačelnice Snežane Matijević sa visoko izdignutim prstom i to sa skupštinske govornice, nijesu se ni mogle bolje završiti od pokušaja fizičkog izbacivanja opozicionog odbornika iz skupštinske sale, saopštio je tivatski SDP.

"Najveći tragičar sjednice lokalnog parlamenta samo je potvrdio glasine iz redova jednog krila svoje partije u Tivtu da uskoro `odlazi` sa nepripadajuće mu funkcije Predsjednika SO Tivat. Od juče veoma ozbiljne razlike uočene su i u istupima Predsjednice opštine koja, sva je prilika, ostade u manjini i u izvršnoj vlasti sve više gubi pozicije", navodi se u saopštenju SDP-a.

Kako su poručili, Matijević je davno prestala da bude predsjednica svih građana Tivta.

"Korak koji očigledno gubi u nesrazmjeru između želja i sposobnosti koje ima i kapaciteta najbližih saradnika jasno se očituje u kriznom stanju u kojem se trenutno Opština nalazi. Finansijska situacija upućuje nas na poteze koji se u lokalnom DPS-u planiraju, a to su posezanja za kreditima i prodaja imovine a što se očekuje prema najavama u toku fiskalne godine", istakli su iz SDP-a.

Kako smatraju u toj stranci, neuvrštavanjem tačke dnevnog reda po njihovom predlogu da se razmotri trenutna sudbina važnog resursa Aerodroma Tivat kao najznačajnijeg preduzeća u opštini, pokazala je "svu tragičnost politike DPS-a koja daje slične, katastrofalne, rezultate i na drugim poljima od povećanja zaposlenih dpsovaca za duplo do toga da se kapitalni budžet realizuje u najminimalnijem procentu".

"Socijaldemoratska partija neće naravno dozvoliti da se uništi ono što smo decenijama gradili uspješno. Nesposobnosti, neradu i nekompetentnosti DPS-a staćemo na kraj. Istrajat ćemo na suštinskoj tački razlaza sa njima da će se o Tivtu morati odlučivati u Tivtu. Mi smo pokazali da to najbolje znamo i nikada nas nije interesovalo što će šefovi u DPS-u na Podgoričkoj adresi na to reći.
Uz podršku onih koji umiju da se ophode prema drugačijem mišljenju i promjenama onih koji ne umiju da vode parlament i grad Socijaldemoratska partija očekuje u narednom periodu značajan pomak na političkoj sceni ove opštine", naglasili su iz te stranke.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније