Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

22. 06. 2017. 15:21   >>  20:21 32

MEDOJEVIĆ SAOPŠTIO

Ne vodimo rat protiv Katnića

Demokratski front ponovo je pozvao specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da se pojavi u Skupštini 29.juna, kada je zakazano glasanje o skidanju imuniteta poslaniku DF-a Nebojši Medojeviću, kako bi pred građanima pretresli njegove dokaze i sumnje. Medojević je kazao danas da DF protiv Katnića ne vodi nikakav specijalni rat.

"Katnićeva javno demonstrirana mržnja prema liderima DF-a i potreba za ličnim obračunom najbolje govori o Katnićevom doživljaju institucije specijalnog tužilaštva koje je postalo talac njegovih paranoičnih konstrukcija na kojima bi mu pozavidjela i Agata Kristi", istakli su iz Fronta.

Iz tog političkog saveza tvrde da Katnić "pobjegao" od sučeljavanja sa poslanicima DF-a u Skupštini.

"Pošto se radi o izuzetnom javnom interesu za Crnu Goru i njene građane, DF očekuje da direktorica RTCG Andrijana Kadija i liderima Fronta omogući da pojedinačno odgovore na sve neistine i optužbe koje je Milivoje Katnić izrekao na račun DF-a. U protivnom smatraćemo da se radi o namjernoj medijskoj sačekuši koja je imala za cilj da Katniću osigura bjekstvo od suočavanja sa DF-om u Skupštini", saopštili su iz Demokratskog fronta.

Podsjećamo, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić ocijenio je, u intervjuu za RTCG, da se protiv njega i tužilaštva i dalje vodi specijalni rat.

Lider Pokreta za promjene i osumnjičeni za organizovanje kriminalne organizacije za pranje novca Nebojša Medojević, koji Katnića optužuje za navodne ratne zločine na dubrovačkom ratištu, tvrdi da niko ne vodi rat protiv glavnog specijalnog tužioca, i najavljuje poteze ukoliko se izmijeni politička situacija u zemlji.

Medojević je potvrdio da će poslanici DF-a biti u Skupštini kada se bude glasalo o ukidanju njegovog imuniteta.

"Ne vodi se protiv Katnića nikakav specijalni rat, već politički proces da se sazna istina o njegovoj ulozi na dubrovačkom ratištu", kazao je Medojević danas novinarima.

Prilog: Nemanja Živaljević TVCG

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније