Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

22. 06. 2017. 15:07 >> 14:40
2

KAMPANJA NA CETINJU

Demokrate obišle 186 domaćinstava

Predstavnici Demokratske Crne Gore drugog dana kampanje na Cetinju posjetili su 381 domaćinstvo na područjima Donjeg kraja i Crne Grede i zabilježili podršku od 33 odsto, saopšteno je iz te partije.

"Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, generalni sekretar, Boris Bogdanović, rukovodstvo cetinjskih Demokrata i veliki broj volontera drugog dana kampanje na Cetinju posjećivali su domaćinstva na područjima Donjeg kraja i Crne Grede. Na ovim područjima obiđeno je 381 domaćinstvo i Demokrate su zabilježile su podršku od 33 odsto", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, za mještane Donjeg kraja najveći problem je nezaposlenost omladine.

"Njima je, kažu, nemoguće zaposliti se bez članske DPS-a. Na ovom području Demokrate su zatekle i veliki broj majki sa troje ili više djece kojima je ukinuta naknada. Razočarane, i srećom, vrlo odlučne da se prema toj odluci parlamentarne većine na predstojećim lokalnim izborima odnesu kako nalaze da je optimalno - glasanjem protiv dosadašnje cetinjske vlasti", saopštile su Demkrate.

Donji kraj, kako su kazali ima i velike infrastrukturne problema.

"Ulice kojima se prilazi Kružnom putu ne pružaju mogućnost kretanja u dva smjera, pa zimi, za vrijeme sniježnih padavina, ne mogu da se čiste. Isključenja sa glavnog puta veoma su česta, a riječ je o jednom od najgušće naseljenijih cetinjskih naselja. Duž puta koji nekadašnju industrijsku zonu oko Oboda i Košute spaja sa magistralnim putem koji vodi ka Budvi i Podgorici nema trotoara", kazali su.

Iz te partije navode da se lokalna vlast maćehinski odnosila i prema Crnoj Gredi, za koju se kako kažu sjetila da postoji kada je preko te teritorije trebalo da prođe obilaznica.

"Tom prilikom je ionako loš put kroz Crnu Gredu oštećen još više nego što je bio ranije", navodi se u saopštenju.

Demokrate najavljuju da će narednih dana nastaviti da obilaze cetinjska domaćinstva kako bi kako su kazali i ovdje probudili energiju kao što je to učinjeno je u Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Mojkovcu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније