Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

21. 06. 2017. 19:19   >>  18:57 1

BRAJOVIĆ - KEMP

Poslanik u Skupštini treba da zastupa građane

Velika Britanija je u potpunosti saglasna sa nalazima Izvještaja OEBS/ODIHR i smatra da je posao poslanika da u Skupštini zastupaju interese građana koji su ih birali, poručila je ambasadorka Alison Kemp tokom razgovora sa predsjednikom crnogorskog parlamenta Ivanom Brajovićem.

Na sastanku Brajovića sa novoimenovanom ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Crnoj Gori je, kako je saopšteno iz Brajovićevog kabineta, iskazano zadovoljstvo nivoom bilateralnih odnosa, kao i uvjerenje da postoje brojni potencijali za njihovo dalje snaženje posebno u oblasti ekonomije.

Brajović je, dodaje se, posebno upoznao ambasadorku sa parlamentarnim izborima i funkcionisanjem Skupštine Crne Gore.

"S tim u vezi ambasadorka Kemp je istakla da je pozicija Velike Britanije veoma jasna, te da se u potpunosti slaže sa nalazima Izvještaja OEBS/ODIHR, kao i da je posao poslanica i poslanika da u Skupštini zastupaju interese građana koji su ih birali", piše u saopštenju.

Sagovornici su, kako se navodi, naglasili značaj Vestminsterske fondacije i projekata koje je finansirala u Crnoj Gori koji su doprinijeli i jačanju kapaciteta Službe Skupštine Crne Gore.

Brajović je zahvalio na kontinuiranoj podršci Velike Britanije članstvu Crne Gore u NATO-u.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније