Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

21. 06. 2017. 14:40   >>  15:56 2

VUČINOVIĆ - KEMP

Članstvo u NATO pospješiće saradnju

Svim poslanicima je mjesto u parlamentu, kako bi kroz rad u tom visokom domu stekli podršku birača, ocijenila je ambasadorka Velike Britanije i Sjeverne Irske Alison Kemp na sastanku s ministarkom bez portfelja Marijom Vučinović.

"Ministarka je upoznala ambasadorku sa svojim nadležnostima i obavezama pri čemu je izrazila zadovoljstvo ispunjenjem jednog od strateških ciljeva Crne Gore – ulazak u NATO savez", saopšteno je iz kabineta Vučinović.

Kemp je poručila da je upoznata s radom vladajuće koalicije i opozicionih partija.

"Vučinović se saglasila sa ambasadorkom i izrazila svoj stav da bojkot Parlamenta nije rješenje vođenja politike", kazali su iz kabineta ministarke.

Sagovornice su konstatovale izuzetno dobru saradnji između Ujedinjenog kraljevstva  i Crne Gore, kao i da će članstvom naše zemlje u NATO ta saradnja biti još intenzivnija, pri čemu je ambasadorka dodala da će Velika Britanija nastaviti da podržava reformske aktivnosti Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније