Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 06. 2017. 18:10 >> 17:51

GRUBIŠIĆ - KATIĆ

Vrata ambasade Hrvatske otvorena za HN

Republici Hrvatskoj su važni dobri odnosi sa susjedima, kazao je ambasador te zemlje u Crnoj Gori, Veselko Grubišić i dodao da su njegova vrata otvorena za Herceg Novi, posebno kada su u pitanju EU fondovi.

Ambasadora Hrvatske ugostio je predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić. Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević i hrvatski konzul u našoj zemlji Hrvoje Vuković.

Kako se navodio u saopštenju, Katić je hrvatskog ambasadora informisao o aktuelnoj situaciji u hercegnovskoj opštini, kao i aktivnostima i prioritetima novoformirane lokalne uprave, čiji je cilj kako navode razvoj i jačanje grada.

"Konstatovao je da je za Herceg Novi od izuzetne važnosti dobra saradnja sa hrvatskim opštinama i gradovima, prije svega Dubrovnikom sa kojim su već uspostavljeni dobri prekogranični odnosi", navodi se u saopštenju.

Ambasador Grubišić je navodi se čestitao rukovodstvu Opštine Herceg Novi na uspostavljanju nove vlasti i istakao da je Republici Hrvatskoj važno da ima dobre odnose sa svojim susjedima.

"On je poručio da su vrata ambasade Republike Hrvatske za Opštinu Herceg Novi otvorena, posebno u vidu pomoći na temu EU fondova i kako ih iskoristiti", zaključuje se u saopštenju Opštine Herceg Novi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније