Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

20. 06. 2017. 12:47   >>  12:22 6

REAGOVANJE ZEKOVIĆA

DPS frustrira nemanje slobode

SDP neće dozvoliti da zbog unutrašnjih nepravdi Crna Gora ponovo bude lak plijen izvanjcima, kazao je član Predsjedništva SDP-a Bojan Zeković.

 

On je reagujući na saopštenje DPS-a gdje se navodi  da je lideru SDP-a Ranku Krivokapiću daleko je lakše bilo da postane predsjednik Parlamentarne Skupstine OEBS, nego jedinstveni opozicioni predsjednički kandidat, kazao da ne brinu za Krivokapića.

“On ne mora biti na vlasti da bi bio slobodan čovjek. Nemanje te vrste bogatstva vas izgleda najviše frustrira”, kazao je Zeković.

On je pozvao DPS da uoči vijeka od Podgoričke skupštine, pokušaju da objasne izjavu svog lidera Mila Đukanovića koji je, kako se navodi,  1. decembar 1918. godine veličao kao “značajan datum u našoj istoriji”.

Kazao je da je patriotizam DPS funkcionera pokazan na djelu.

“Pobjegnete sa pokradenim parama i odreknete se Crne Gore i njenog državljanstva.  A bili ste jedno sa šefom kriminalne grupe. Imali isti “koncept razvoja”. Sjećate se, SDP ste optuživali da zaustavlja takav razvoj. Iako smo se, kako su prvi među vama već priznali, borili protiv kriminalnog udruživanja radi pljačke građana. Toliko ste se razvijali i razvoji vam se preklapali, da nije bilo mjesta i za Marovića. Uostalom, pisao je zašto ćuti”, navodi se u saopštenju.

Zeković kaže da je ideolog DPS-a našao smiraj u Srbiji.

“Zatvorio krug. Završio igricu. U maniru lika iz stripa čuvenog Bob Rock-a poručuje: bolje živjeti 100 godina kao milioner u Beogradu, nego 3,9 godina biti zatvoren u Spužu. Isto tako ovih dana uzimate od najsiromašnijih da bi dali najbogatijima. Vi ste likovi iz stripa - nestvarni. Da ne postojite mislili bi da ste nemogući”, navodi Zeković.

On kaže da činjenica da je predsjednik Savjeta DPS-a depresivan u Beogradu sa njihovim novcem, građane čini još depresivnijim.   

“A mudar je bio vaš ideolog. Vi ste uvijek išli njegovim, sigurnim, korakom. Razumljivo je da vas je sada strah od tog puta kada vidite u kakvu depresiju vodi. Nijeste ni u Vučića potpuno sigurni, iako sada ne izručuje Marovića i pomaže "ruganje pravdi". Vi pamtite kako je za “režim Mila Đukanovića” govorio da je “banditski, kriminalni, lopovski” i da se “zasniva na gliserima i otimačini”. Kako vjerovati čovjeku koji o vama tako misli. Izdao je Šešelja, pa što ne bi vas”, kaže Zeković.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније