Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

14. 06. 2017. 09:55 >> 09:36

BRAJOVIĆ NA POSP-U

U Strazburu o odnosima CG i EU

Predsjednik parlamenta Ivan Brajović predvodiće crnogorsku delegaciju na Parlamentarnom odboru za stabilizaciju i pridruživanje Evropske unije i Crne Gore (POSP) koja će danas biti održana u Strazburu.

 

Brajović će ujedno biti kopredsjedavajući sa Peterom Korumbaševim, potpredsjedavajućim delegacije Evropskog parlamenta pri POSP-u.

Odbor će, kako je saopšteno, razmatrati pitanja napretka Crne Gore u oblasti osnovnih prava, socijalne politike i zapošljavanja, pravde slobode i bezbijednosti.

Na dnevnom redu je i stanje pristupnih pregovora i odnosa Evropske unije i Crne Gore, a biće riječi i o sprovođenju posljednjih parlamentarnih izbora i funkcionisanju Skupštine.

Pored delegacije Skupštine Crne Gore, u radu POSP-a će učestvovati i potpredsjednik Vlade Zoran Pažin, kao izvjestilac o stanju pristupnih pregovora i odnosa EU i Crne Gore.

Po završetku POSP-a biće usvojena Zajednička izjava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније