Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 06. 2017. 13:42 >> 13:14

NAREDNE 4 GODINE

Naser Resulbegović predsjednik OO SDP Ulcinj

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Ulcinja na jučerašnjoj sjednici izabrao je Nasera Resulebovića za novog predsjednika Opštinskog odbora te partije u narednom četvorogodišnjem periodu.

Sjednici su prisustvovali predsjednik SDP Ranko Krivokapić i potpredsjednici Raško Konjević i Almir Rebronja. 

Kako je saopšteno iz te partije tokom sjednice je naglašeno da ulcinjski odbor od početka devedesetih predstavlja jedan od najstabilnijih i najboljih u Crnoj Gori sa jasnom lokalnom profilacijom koja je zbog toga i dobila podršku građana.
 
"Opštinski odbor je na sjednici za predsjednika izabrao Nasera Resulbegovića koji je istakao da će djelima i radom pokušati da opravda povjerenje kolega. Naveo je da će SDP u narednom periodu građanima Ulcinja ponuditi koncept razvoja koji će se dominantno oslanjati na vlastite snage, mlade i školovane ljude koje treba vratiti kako bi ga izgrađivali kao moderan i evropski grad. Poručio je svim političkim snagama u Ulcinju ali i pojedincima, koji ne žele da se partijski svrstavaju, ali žele da daju doprinos za izlazak iz stanja u kome se Ulcinj trenutno nalazi, da će u SDP-u imati iskrenog i istrajnog partnera", navodi se u saopštenju.

kako se dodaje, dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Skender Elezagić, je istakao da je odlučio da prepusti mjesto prvog u Odboru prevashodno zbog želje da otvori prostor za mlađe ljude kako bi zajedničkim, timskim, radom doprinijeli što boljem rezultatu SDP-a na sljedećim lokalnim izborima. 

"Naglasio je  da će  i novo rukovodstvo, predvođeno Naserom Resulbegovićem nastaviti put koji je trasiran devedesetih i da će SDP kao i svih godina okupljati građanske snage koje žele prosperitet i razvoj grada.
Elezagić je takođe istakao da se snaga i značaj jedne političke ideje ne mjere često brojevima, ali da je SDP ostala vodeća građanska, proevropska i progresivna snaga Ulcinja", saopšteno je.

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je istakao da je Ulcinj bio grad koji se razvijao kao grad pomoraca koji su donosili znanje i vještine i da je bio mjesto stvaralaštva brojnih civilizacija i naroda.

"U današnjem periodu mora opet onakava kakav je bio kad je bio najrazvijeniji - otvoren, evropski i svjetski i upravo je to ponuda koju SDP daje Ulcinjanima", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније