Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

28. 05. 2017. 08:35 >> 08:08
2

PODACI SKUPŠTINE

Službeni auto vozi 11 poslanika DPS-a

Svaki poslanički klub ima pravo na korišćenje službenog auta, što podrazumijeva trošenje goriva na račun parlamenta, kao i održavanje vozila.

Od opozicionih klubova, to pravo koriste Demokratski front i Demos, odnosno Milutin Đukanović i Goran Danilović, piše Pobjeda.

Čak 11 službenih auta voze poslanici DPS-a.

Skupštinsko vozilo koriste Branimir Gvozdenović, Nada Drobnjak, Miodrag Radunović, Andrija Nikolić, Halil Duković, Pavle Goranović, Miodrag Vuković, Luiđ Škrelja, Daliborka Pejović, Petar Ivanović i Željko Aprcović.

Vujica Lazović iz SD takođe koristi službeni auto, kao i Raško Konjević iz SDP-a. Službeni automobil vozi Genci Nimanbegu iz Force, kao i Ervin Ibrahimović iz Bošnjačke stranke (BS).

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније