Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

27. 05. 2017. 07:42 >> 07:15
24

NA LOKALNIM IZBORIMA

Đukanović bi nova lica na listi?

Lider DPS-a Milo Đukanović kazao je na sjednici Glavnog odbora održanog 17. maja da bi ta partija na predstojećim lokalnim izborima u više crnogorskih opština trebalo da nastupi sa novim licima na izbornim listama.

"DPS bi trebalo da osavremeni svoju ponudu biračkom tijelu koja uključuje veliki broj mladih ljudi na izbornim listama da bi uspješno parirali konkurenciji i zadržali dominantnu ulogu u političkom životu", prenio je izvor Pobjede Đukanovićeve riječi sa Glavnog odbora.

Do kraja godine trebalo bi da budu lokalni izbori u Mojkovcu, Cetinju, Ulcinju i Petnjicu dok su naredne godine izbori u još 10 opština uključujući i Podgoricu.

Izvor Pobjede je kazao da je Đukanović ideju čak i konkretizovao na sastanku sa podmlatkom svoje partije na kojoj je iznio mišljenje da bi na listama trebalo da bude, na pojedinim izbornim listama - čak i do 80 odsto mladih ljudi.

Đukanovićeva ideja koju je lansirao na Glavnom odboru se poklapa sa njegovim ranijim stavovima da bi u pojedinim odborima koje čekaju izbori trebalo izvršiti neke kadrovske promjene i osvježenja.

"To se posebno odnosi na predstojeće izbore u glavnom gradu za koje se unutar DPS-a procjenjuju da su krucijalnis ko ro i st o g ranga kao i oni predsjednički", kazao je izvor Pobjede.

Đukanović se u govoru na Glavnom odboru osvrnuo i na rezultat u Novom i naglasio da partija, između ostalog i zbog unutrašnjih slabosti, nije ostvarila rezulat koji je očekivala, priznajući da je nezadovoljan izbornim rezultatom.

 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније