Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

24. 05. 2017. 08:43   >>  08:16 4

BALKANSKA ŠESTORKA

Darmanović danas u Rimu

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović učestvovaće danas na neformalnom sastanku šefova diplomatija zemalja Zapadno-balkanske šestorke (WB6) koji se održava u Rimu na poziv italijanskog kolege Anđelina Alfana, u svojstvu predstavnika zemlje domaćina predstojećeg Samita WB6 u Trstu koji će se održati 12. jula.

Kako je saopšteno Ministarstva, sastanak će biti prilika za razmjenu mišljenja o daljem nastavku saradnje u okviru inicijative WB6, s posebnim osvrtom na politička kretanja u regionu i planiranje zajedničkih aktivnosti. 

Na ministarskom sastanku će biti riječi o sprovedenim aktivnostima na realizaciji zaključaka Samita u Parizu i zajedničkim aktivnostima na definisanju predstojećih koraka u susret Samitu u Trstu, a akcenat će biti na aktuelnoj političkoj situaciji u regionu, razvoju susjedskih odnosa i saradnje, kao i mogućnostima za dalji razvoj inicijative WB6 u periodu do i nakon Samita u Trstu.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније