Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 06. 2013. 14:12   >>  14:17 4

KO PRIČA ISTINU

Jelić: Na poligraf sa Medojevićem

Funkcioner Demokratske partije socijalista Zoran Jelić poručio je da je spreman da ide na poligraf, ali samo sa liderom Pokreta za promjene Nebojšom Medojevićem.

,,Ja sam spreman da idem na poligraf, ali samo zajedno sa Medojevićem i Kočom. I da se konačno utvrdi kad je sve Medojević govorio neistine oko zemunskog klana, Beka, susreta sa stranim zvaničnicima, posjeti Vašingtonu. A Medojević je najmanje pozvan da targetira ljude, jer u sopstvenim redovima ima one u čijoj blizini se poligraf pokvari.’’, poručio je Jelić.

Funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević optužio je Jelića da, pred članovima Anketnog odbora za aferu “Snimak”, nije govorio istinu.

Jelić je pred Anketnim odborom kazao da je, na sjednicama organa DPS-a sa kojih su objavljeni transkripti, u kontekstu priče o zapošljavanju i dodjeli kredita, govorio o građanima Crne Gore, a ne o članovima partije.

Medojević je, juče u parlamentu, tražio od Jelića da ponovi iste tvrdnje na poligrafu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније