Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Vijesti, Objavio: I. P. ]

19. 05. 2017. 08:16 >> 07:53

IZBORI U NOVOM

Od donacija 37,6 hiljada eura

Učesnici izbora u Herceg Novom prikupili su 37.600 eura na ime donacija za kampanju, navodi se u izvještaju Agencije za sprječavanje kourpcije (ASK).


Od 12 učesnika, do dana izbora, Demokratska partija socijalista prikupila je oko 15 hiljada eura, pišu Vijesti. Iz ASK-a su rekli da je to bio zakonski maksimum za taj vid pomoći.

Demokrate su prikupile više od šest hiljada eura, Socijaldemokrate šest hiljada, Novska lista tri i po hiljade i Demos 1.900 eura.

Građanska lista za Herceg Novi - Mišo Škobalj dobila je od tri donacije hiljadu i po eura, Udruženje građana "Izbor" prikupilo je 1,1 hiljadu EUR i Bokeljski demokratski savez skoro 1.400 eura.

Crnogorska je prijavila 400 eura nenovčane donacije, a Demokratski front prijavio je donaciju od 300 eura, kao i Socijalistička narodna partija, ali je njihova nenovčana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније