Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

17. 05. 2017. 13:03   >>  12:36 3

LJULJĐURAJ ODGOVORIO

Završena je priča o smjeni Milića

Član Glavnog odbora SNP-a Glavnog grada i predsjednik tuškog odbora te partije, Kolja Ljuljđuraj, kazao je da oni koji traže ostavku lidera Srđana Milića nijesu imali hrabrosti da to pitanje pokrenu na sjednici Glavnog odbora.

 

On smatra i da nijesu slučajni napadi na SNP i rukovodstvo partije, posebno nakon što su dali značajan doprinos razvlašćivanju DPS-a u još jednoj primorskoj opštini.

"Oni koji sada traže ostavku predsjednika partije Srđana Milića nijesu imali hrabrosti da to pitanje pokrenu na sjednici Glavnom odbora, iako su tako nešto i ranije bučno medijski najavljivali. Podsjećam da je upravo zato predsjednik Milić sam postavio pitanje svog povjerenja i dobio ubjedljivu podršku Glavnog odbora. Dakle, ta priča je završena, jer su stranački organi već jednom odlučivali o tom pitanju", ocijenio je Ljuljđuraj.

Navodi i da rukovodstvo partije većinom napadaju "upravo oni koji su imali najviše koristi od SNP-a".

"Želim da vjerujem da će, ipak, i kod njih preovladati razum i da će se okaniti namjere da nanesu štetu vlastitoj partiji. To posebno neće moći oni koji su se drznuli da otmu poslanički mandat SNP-a, jer kada su to već uradili onda je jasno da nikada srcem nijesu pripadali našoj partiji. A SNP, kao istinska građanska partija, nastaviće da i dalje radi za dobro i u korist svih građana Crne Gore, bez obzira na njihovu nacionalnu ili vjersku pripadnost", kazao je Ljuljđuraj.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније