Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 06. 2013. 08:46   >>  15:45 3

ANKETNI ODBOR

Vukica Jelić: Nije bilo zloupotreba

Anketni odbor za rasvjetljavanje okolnosti u vezi sa aferom Snimak nastavio je danas rad, saslušanjem direktorice Zavoda za zapošljavanje Vukice Jelić i funkcionera Demokratske partije socijalista Daliborke Pejović.

Vukica Jelić odbacila je tvrdnje da je bilo zloupotreba prilikom zapošljavanja i favorizovanja članova Demokratske partije socijalista. Jelić tvrdi da je, u Zavodu za zapošljavanje, sve rađeno u skladu sa zakonom.

Na prethodnoj sjednici saslušani su poslanici DPS-a Zoran Jelić i Zoran Vukčević, koji su tvrdili da su na sjednicama organa te stranke sa kojih su objavljeni transkripti, u kontekstu priče o zapošljavanju i dodjeli kredita, govorili o građanima Crne Gore, a ne o članovima partije.

Odbor je ranije utvrdio listu sa imenima 15 funkcionera te stranke koji će, do kraja jula, biti saslušani u vezi sa aferom Snimak pred tim skupštinskim tijelom.

Predsjednik Odbora Koča Pavlović je u utorak saopštio da je 22. jul krajnji rok, do kojeg Anketni odbor treba da završi sa parlamentarnom istragom o tom slučaju, nakon čega ima još sedam dana da pripremi izvještaj.

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније