Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

10. 05. 2017. 12:45   >>  12:18 7

DPS KOTOR

Demokratama preče zbrinjavanje aktivista

Privremena većina u Skupštini opštine Kotor, umjesto da vodi računa o potrebama našeg grada, bavi se isključivo sopstvenim potrebama i bezobzirno krši propise, a "benefite" takvog rada, ubrzo ćemo svi osjetiti na svojoj koži, ocijenjeno je iz kotorskog DPS-a.

 

Iz odbora kotorskog DPS-a podsjećaju da je u predizbornoj kampanji i u svom prvom obraćanju predsjednik kotorskih Demokrata, a sada već i predsjednik Opštine, Vladimir Jokić, decidno je izjavio da neće biti političkih zapošljavanja u lokalnoj samoupravi niti u lokalnim javnim preduzećima.

"Naivni su možda u to i povjerovali. Čak je predsjednik Jokić na sinoćnjem nacionalnom televizijskom Dnevniku još jednom ponosno ustvrdio da se u lokalnoj upravi niko nije politički zaposlio. Koristimo priliku da ga pitamo ko radi u njegovom kabinetu na Ugovoru o djelu, a član je Demokrata?! Šta u kabinetu Predsjednika Opštine rade gospodin Ristić i gospođa Radović?! Ko rješava predmete Glavnog administratora?! Da li su to ljudi zaposleni po konkursu ili po političkoj pripadnosti!? Gdje su konkursi koji su najavljivani, gdje je depolitizacija koju ste obećali građanima Kotora i na oči ih slagali", pitali su iz kotorskog DPS-a.

Očigledno je, kažu iz DPS-a, da Demokrate "na čelu sa svojim predsjednikom nemaju kad da brinu o Kotoranima zbog prezauzetosti zbrinjavanjem svojih najvećih aktivista".

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније