Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.V.

08. 05. 2017. 08:45 >> 10:37
65

RADUNOVIĆ O NOVOM

DF podbacio, važna pobjeda opozicije

Demokratski front podbacio je na izborima u Herceg Novom, ali važno je da taj loš rezultat nije uticao na pobjedu opozicije, ocijenio je funkcioner Fronta, Slaven Radunović.

 

On je na svom Fejsbuk profilu čestitao svim akterima, kako je naveo, pobjede u Herceg Novom.

"Posebno bih izdvojio sjajne rezultate Demokrata i Novske liste. Bravo", napisao je Radunović.

On je dodao da je DF podbacio u odnosu na očekivanja,  "ali ako se za nekog u ovoj zemlji moraju naći riječi opravdanja, onda je to DF".

"Pravno-policijska, finansijska i medijska tortura nad DF-om je, nažalost, imala efekta. Međutim, to nije sve. Pokazale su se i neke slabosti u našem funkcionisanju. Ovo je bio loš rezultat, ali je došao u dobrom trenutku, jer nije uticao na ukupnu pobjedu opozicije. Znači, dobili smo upozorenje, na nama je da ga ozbiljno shvatimo", naveo je Radunović.

Prema njegovim riječima, sada treba u najkraćem roku formirati vlast u Herceg Novom i krenuti u ispunjavanje predizbornih obećanja.

"A, na državnom nivou, još snažnije i jedinstvenije nastaviti borbu protiv kriminogenog režima", zaključio je Radunović.

Na lokalnim izborima, prema nepotvrđenim rezultatima, DPS je osvojio 12 mandata, Demokrate 9, Novska lista 3, SNP 2, a Izbor, koalicija SDP-URA, Građanska lista i Socijaldemokrate po jedan mandat.

Пратите нас на

Коментари65

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније