Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

05. 05. 2017. 22:15 >> 21:47
1

KOMNENIĆ PORUČIO

"Računajte na SD, vrijeme je odluke"

Socijaldemokrate su saopštile da su u Herceg Novom vodili kampanju koja je bila usmjerena isključivo na predlaganje konkretnih mjera koje će doprinijeti ekonomskom razvoju i prosperitetu grada, te da inijesu hteli da se bave međusobnim optužbama.

"Dragi sugrađani, danas se završava predizborna kampanja. Predizborna kampanja u kojoj su razmijenjene teške riječi između različitih političkih subjekata, ali takve riječi niste mogli čuti od nas Socijaldemokrata, jer smo mi ipak partija drugačije političke kulture. Mi smo vodili kampanju koja je bila usmjerena isključivo na predlaganje konkretnih mjera koje će doprinijeti ekonomskom razvoju i prosperitetu našeg Novog. Dakle, nas zanima isključivo sadašnjost i budućnost našeg grada, a međusobne optužbe o tome ko je i u kojoj mjeri ekonomski razorio Herceg Novi, nijesu predmet našeg interesovanja, jer svršenom poslu mane nema", saopštio je kandidat na izbornoj listi “Socijaldemokrate Ivan Brajović - Dosljedno za Herceg Novi”, Rajko Komnenić.

On je kazao da su Socijaldemokrate, iako su relativno nova partija kada je u pitanju Herceg Novi, odlučile da izađu samostalno i provjeru koliku podršku građana uživaju, ponukani izbornim rezultatima u Tivtu i Nikšiću.

On je istakao da Socijaldemokrate čine mladi i obrazovani, iskusni i stručni ljudi, profesori, medicinski radnici, pravnici, marljivi preduzetnici..

"Dakle, sve ono što je neophodno za ekonomski oporavak našeg Novog. Ja sam to u njima prepoznao, ali i veliki broj vas koji ste nam se u međuvremenu pridružili na našem putu. Svi koji me znate, znate da ja lično, a uvjerio sam se u isto kada su u pitanju i ostali ljudi sa liste Socijaldemokrata, svoj angažman u politici vidim kao priliku da rade za svoj grad, kao priliku da uzmemo stvar u svoje ruke i svojim djelovanjem doprinesemo da budemo najrazvijenija opština na našem primorju", kazao je Komnenić.

On je kazao da Herceg Novom treba stabilna vlast, bez političkih previranja.

"Herceg Novi nema više vremena da čeka. “Vrijeme je odluke”, kako nosi naziv jedna odlična Azrina numera. Tako da dragi sugrađani, ako se zadržimo na polju kvalitetne rok muzike, imam da vam poručim samo jedno - Računajte na nas! Igrajte na broj 4, jer tu je siguran dobitak, za nas i naš grad", poručio je Komnenić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније