Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

04. 05. 2017. 17:06   >>  16:39

PONOVNI IZBOR

Krivokapić čestitao Renciju

Predsjednik SDP Ranko Krivokapić uputio je čestitku Mateu Renciju povodom njegovog ponovnog izbora na funkciju predsjednika Demokratske partije Italije.

“Siguran sam da će sa Vama na čelu Demokratska partija biti spremna da ponudi nove, progresivne politike ne samo Italiji, već i na širem evropskom i globalnom nivou. U vremenu još uvijek trajuće krize koja sobom nosi razne oblike neizvjesnosti veoma je važno da oni koji dijele iste vrijednosti – demokratiju, pravdu, mir, solidarnost i jednakost nastave da budu snažni i međusobno povezani”, navodi se u čestitki Krivokapića.

On je izjavio da je Renci kao premijer Italije jasno pokazao da su socijaldemokratske ideje i vrijednosti najbolji mehanizam za suočavanje sa svakodnevnim i budućim izazovima na evropskom i globalnom planu.

“Uvjeren da ćete nastaviti da jačate socijaldemokratske i progresivne ideje i u budućnosti, još jednom Vam čestitam i unaprijed se radujem nastavku saradnje sa Vama i Demokratskom partijom Italije, kako bilateralno, tako i u okviru naše zajedničke velike porodice evropskih socijalista”, navodi se u čestitki. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније