Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

04. 05. 2017. 12:20   >>  11:54 3

DPS SAOPŠTIO

Krapović više u Novom nego u Budvi

Predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, zaboravio je koje je crnogorske opštine predsjednik, pa je ovihi dana više vremena provodio u Herceg Novom, nego u Budvi, ocijenjeno je iz budvanskog DPS-a.


"Predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, koji je obećavao da će biti predsjednik svih građana Budve i posvećen prosperitetu metropole crnogorskog trurizma, izgleda da je zaboravio koje je crnogorske opštine predsjednik. Tako je, na primjer, ovih dana više vremena provodio u Herceg Novom, posvećen predizbornoj kampanji Demokrata u tom gradu, nego u Budvi", saopštio je DPS.

Istakli su i da ih ne bi začudila "pusta želja Krapovića da se nađe na čelu dvije primorske opštine u isto vrijeme", znajući da, kako su kazali, "nova budvanska vlast ne mari mnogo za zakone, i da im je svaka odluka sprovedena pravnim nasiljem".

"Možda je upravo to, razlog misterioznog nestanka Stevana Katića sa predizbornih bilborda u Herceg Novom, koji su preko noći prelijepljeni novim na kojima se nalazi samo Aleksa Bečić, a možda, ko će im ga znati, će na njima već sjutra osvanuti gospodin Krapović. Ostaje nam samo nada da će se gospodin Krapović konačno posvetiti gradu na čijem je čelu i rješavanju gorućih pitanja kao što su: priprema turističke sezone, lokacije privremenih objekata, osvjetljenje Bulevara, i ostalim pitanjima od značaja za građane Budve", navodi se u saopštenju DPS-a.

Smatraju i da se u periodu predsezone, kada u Budvu stiže sve veći broj turista, o svemu se više razmišlja osim o kvalitetnom dočeku gostiju.

"Na posao se dolazi u farmerkama i patikama, a na promotivne skupove Demokrata u sakoima, cipelama i kravatama. Odijelo ne čini čovjeka, ali svakako, u ovom slučaju, jasno pokazuje prioritete", zaključili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније