Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

28. 04. 2017. 20:50 >> 20:24
3

URA ODGOVARA

SD najveća ekološka katastrofa

Dosljednost Socijaldemokrata (SD), među građanima poznatijih kao Ivanova korita, ogleda se isključivo u dosljednom parazitiranju na državnom budžetu i zloupotrebljavanju državnih resursa u partijske svrhe. Istina je da, sa svojim voljenim DPS-om, nisu ništa ispunili - ali su zato sve ispraznili, istakao je predsjednik novskog odbora Građanskog pokreta URA Nikola Radman, odgovarajući na današnje saopštenje SD-a.

Naime, koordinator SD-a za Herceg Novi Milan Popadić kazao je da URA pokazuje totalnu konfuziju u svom političkom djelovanju i da Crna Gora nema vremena za političke strukture koje su spremne da dovedu u pitanje njene vitalne interese.

“Vjerovali smo da je izborom Darka Pajovića za predsjednika, Skupština Crne Gore dotakla najdublje dno. Međutim, izborom i djelovanjem Ivana Brajovića (SD), pojam takvog dna je u potpunosti obesmišljen”, kazao je Radman.

Iz pokreta URA poručuju da NATO predstavlja “samo sredstvo, za ostvarenje konačnog cilja”, kao i da se koalicioni partneri SD-DPS “demokratiji i vladavini prava, koja neminovno dolazi, raduju koliko i kriminalac jakoj policiji”.

"Oni koji su se, sa pozicija vlasti, gordo uzvisili iznad građana i decenijama podsmijavali zakonima Crne Gore, padali su jako nisko. Zbog toga smatramo da je u duhu višepartizma, ali i pravne države, da jednopartijskom sastavu Kazneno-popravnog doma u Spužu delegirate pojedine svoje funkcionere, kako bi imali kvorum za održavanje koalicionih sastanaka. Baš kao i u hotelu „Ramada“, sve troškove boravka - pokriva Vam država“, poručio je Radman.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније