Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

27. 04. 2017. 20:34 >> 20:08

DEMOKRATE PORUČUJU

"Već izvjesno, pobjeđujemo u HN"

Demokratska Crna Gora trećeg dana u trećem prstenu kampanje obišla je područja Savine, Gomile i Tople i tom prilikom posjetila 1214 domaćinstava,saopšravaju iz te partije.

"Voloteri Demokrata, zajedno sa svojim predsjednikom, generalnim sekretarom i kandidatom za gradonačelnika Herceg Novog, kao što to vidi crnogorska, a naričito, novska javnost, svakodnevno obilaze više od hiljadu domaćinstava. Reakcije građana, počevši od onih koji nam daju nedvosmislenu podršku, pa do onih koji su privrženi drugim partijama, više su od simpatija prema mladim volonterima Demokratske Crne Gore i njihovom rukovodstvu, koje je namjerno da se napokon izbori za to da napokon budemo uređenije društvo, društvo u kojem neće vladati kriminal i kleptokratija", kažu Demokrate u današnjem saopštenju.

Oni tvrde da su mladi Demokratske Crne Gore već pokazali zavidan nivo odgovornosti prema zajednici kojoj pripadaju kroz volonterizam kojem je jedini cilj uspostavljanje pravednijeg sistema.

"Obilazeći svako od nabrojanih područja ponaosob, Demokrate uvjeravaju Novljane da se o problemima Tople neće pitati niko do Topljana, o problemima Gomile niko izuzev Gomiljana, da o tome šta je najbolje za Savinu neće odlučivati niko do Savinjana i tako redom, što je, zapravo, već i počelo da se sprovodi obilaskom svih ovih područja od strane Demokrata", navodi se u saopštenju.

Kako kažu, Demokrate građane već sada pitaju za mišljenje o tome šta je Novom najpotrebnije.

"Kako bi na vrijeme dobili inpute za uspješno vršenje vlasti, jer, već je izvjesno: Demokrate pobjeđuju DPS u Herceg Novom. Preostali period kampanje našu pobjedu može učiniti samo ubjedljivijom. Novljani se ne osvrću ni na beznadežne i očajničke pokušaje Mila Đukanovića i Duška Markovića da se Demokrate, na razne načine, oblate i uvuku u močvaru tridesetogodišnjih političkih prepucavanja. Mi pričamo svoju priču, a u očima Novljana rastemo proporcionalno jačini napada koje trpimo", zaključuje se u saopštenju Demokrata. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније