Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

26. 04. 2017. 18:08   >>  17:42 3

U SUSRET IZBORIMA

Demokrate obilaze domaćinstva u HN

Nastavljajući predizborne aktivnosti za lokalne izbore u Herceg Novom, Demokrate su danas obišle Igalo, Toplu, Ratiševinu, Sušćepan, Drenovik i Gomilu.

"Predsjednik Bečić, generalni sekretar Bogdanović i kandidat za gradonačelnika Herceg Novog sa naše liste i u trećem krugu obilaze domaćinstva, zajedno sa volonterima Demokrata", saopštili su iz te stranke.

Kako su naveli, neumorni volonteri Demokratske Crne Gore su na ovim područjima obišli ukupno 1.319 domaćinstava.

"Posjetivši Drenovik, Demokrate su se, i prije nego što su im se požalili mještani ovog područja, uvjerile da je put ka ovom naselju katastrofalan i da mu je potrebna hitna rekonstrukcija. Istom prilikom, uvjerile su se i u neophodnost spajanja Tople 3 i Sušćepana. Demokrate su se i ovom prilikom, u direktnom razgovoru sa građanima Herceg Novog, uvjerile da Novljani umiju da razlikuju one koji na njih misle od samog osnivanja Demokrata od onih koji ih se sjete tek u zaustavnom vremenu predizborne kampanje", poručuju iz te stranke.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније