Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

26. 04. 2017. 16:09 >> 15:44

SNP PORUČIO

Resurse HN koristiće za otvaranje radnih mjesta

Kandidati sa liste „SNP-Herceg Novi“ Milorad Nogulović i Mihailo Vuksanović saopštili su da će, ukoliko pobijede na lokalnim izborima, bogate resurse Novog koristiti za otvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje kvaliteta života svih građana.

U okviru predizbornih aktivnosti u Herceg Novom održan je sastanak članova Socijalističke narodne partije sa područja Mjesne zajednice Zelenika.

Za tu mjesnu zajednicu planiraju završetak sekundarne kanalizacione mreže na teritoriji Zelenike i Kuta kao I rekonstrukciju svih ulica kroz naselja i proširenje Džorovog mosta.

“Izgradnju nadvožnjaka ispod željezničkih zgrada; izgradnju terena za male sportove na lokalitetu Jaža; spajanje puta Presjeka-Lastva i probijanje puta od Glogovika do Obalice; promjenu režima saobraćaja kroz pojedine ulice u naseljima; rekonstrukciju javne rasvjete u ulicama: Đačka, Pržine, Vinogradarska i Župe Dragačevice; aktivno pomaganje sportskim društvim - Fudbalski klub  Orjen i Vaterpolo klub  Galeb, kao i Kulturno-umjetničko društvu „Ilija Kišić“; izgradnju trotoara od Zelenike do granice sa Kumborom kao I definisanje nove lokacije za izgradnju nove zelene pijace”, saopšteno je iz SNP-a.

Oni su poručili da je posljednji čas da se Novi okrene sebi i svojim interesima.

“Prevara zvana DPS upravljanje Herceg Novim završava se 7. maja. Dolaze promjene na bolje. Nama je stalo do Novog  i DPS zna da je bolje da mi pobedimo, jer su oni pokazali koliko „znaju“ da rade. Prekinućemo praksu da se od Novog samo uzima, a da mu se ništa ne daje. Kao nova vlast, bogate resurse Novog koristićemo za otvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje kvaliteta života svih građana, a ne za punjenje džepova alavih tajkuna kako je radila dosadašnja vlast”, zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније