Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

25. 04. 2017. 14:33 >> 14:06
2

DEMOKRATE HN

Rješavati svakodnevne probleme građana

Demokrate su još jednom pred građanima Novog istakle svoju riješenost da se kao nova vlast u Herceg Novom bave isključivo onim problemima koji opterećuju svakodnevni život običnog građanina, naveli su u saopštenju.

Kako navode, volonteri Demokrata, predvođeni predsjednikom Aleksom Bečićem, generalnim sekretarom Borisom Bogdanovićem i nosiocem izborne liste Demokrata za izbore u Herceg Novom, Stevanom Katićem, započeli su aktivnosti vezane za treći prsten kampanje.

Demokrate su prvog dana ovog prstena na područjima Žvinje, Njivice, Sutorina, Igalo, Mojdež još jednom, treći put, razgovarali sa građanima sa ovih područja i uvjerili ih, kako kažu, u iskrenost i čistinu svoje političke opcije.

"Tom prilikom, Demokrate su još jednom pred građanima Novog istakle svoju riješenost da se kao nova vlast u Herceg Novom bave isključivo onim problemima koji opterećuju svakodnevni život običnog građanina. Obećali su građanima sa prostora nabrojanih sredina da će nova vlast u Herceg Novom biti prva adresa za pomoć pri rješavanju problema građana Herceg Novog", navode u saopštenju.

Ističu da će u Sutorini nova lokalna vlast u saradnji sa Direkcijom za imovinu riješiti problem parkiranja kroz izgradnju parkinga ili treće trake.

"Takođe ćemo biciklističkom stazom proširiti proširiti trotoar od Eko benzinske pumpe do motela Vinogradi i regulisati javnu rasvjetu na ovom području. U Igalu će biti riješen problem sa školom, a uredićemo i ulicu 29. decembra, kao i ostale lokalne puteve u Igalu. Za naselja Mojdež i Njivice koja nijesu obuhvaćena izgradnjom primarnog kolektora, radićemo na izradi projektne dokumentacije i izvođenju radova na sekundarnim kolektorima, jer je to potreba mještana ovih naselja", dodaju u saopštenju.

Demokrate ocjenjuju prema reakcijama građana na njihovu kampanju, da se, kako navode, pokušaji kompromitacije, blaćenja i nasrtaji sa oba "radikalna pola političke scene" nijesu primili kod građana Herceg Novog.

"Kod građana se već nedjeljama, koliko već traje kampanja Demokrata, primaju samo prkos i osmjeh koji Novljanima dijele mlade Demokratkinje i Demokrate", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније