Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

25. 04. 2017. 14:12   >>  13:46

PANTOVIĆ POTVRDIO

Bošković spreman za sporazum o priznanju

Osnivač preduzeća Melgonija Primorka Nebojša Bočković spreman je da prihvati sporazum o priznanju krivice zbog brojnih malverzacija u tom preduzeću, potvrduio je TVCG njegov advokat Ratko Pantović.

 

Sumnja se da je organizovana kriminalna grupa oštetila državnu kasu za č4tiri miliona eura dok je indirektna šteta procijenjena na više od 15 miliona eura.

„ Moj branjenik je inicirao sporazumno priznanje krivice. Već nekoliko dana više putra je saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu po tom osnovu. Određen mu je protvor rješenjem sudije za istragu Višeg suda. Na to rješenje smo uložili žalbu krivičnom vijeću Višeg suda, a juče nakon ponovnog ispitivanja mog branjenika podnio sam zahtjev za ukidanje pritvora Nebojši Boškoviću. Nadam se da ćemo brzo privesti kraju pregovore sa specijalnim državnim tužiocem i potpisati sporazum o priznanju krivicejer bi bila definisana kazna za to krivično djelo“, kazao je Pantović za TVCG. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније