Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

24. 04. 2017. 13:38 >> 13:12

SOCIJALDEMOKRATE

Prosperitet Novog u razvoju turizma

Kandidat Socijaldemokrata za odbornika u SO Herceg Novo, Mira Jovanović, saopštila je da SD prosperitet Herceg Novog vide u razvoju turizma, jer je grad velikog turističkog potencijala, koji baštini tradiciju gostoprimstva i odiše prijateljskom atmosferom.

 

Potrebno je, smatra ona, više ulagati i pokazati spremnost za rješavanje izazova sa kojima se suočavaju stanovnici našeg grada, ali i mnogobrojni turisti koji vole Herceg Novi i doživljavaju ga svojim.

"Jer Herceg Novi ima sve predispozicije da postane jedan od najznačajnijih evropskih turističkih centara. Naš Herceg Novi, najljepši i najtopliji grad na crnogorskom primorju, zaslužuje da mu se vrati stari sjaj. Turizam i turistička ponuda čine našu najsjajniju viziju, koja ima za cilj da Herceg Novi pretvoriti u grad prosperiteta, napretka, ekonomske i egzistencijalne sigurnosti i uspjeha", kazala je Jovanović.

Ona je istakla da SD žele da Herceg Novi zadrži dosadašnji epitet grada cvijeća i egzotičnog bilja i drveća, jer je to grad koji ljepotom, raznolikošću i bogatstvom oduševljava sve one koji su ga makar jednom posjetili.

"Ne želimo da se vraćamo u prošlost, niti da se na nju osvrćemo, već da zajedno sa novim generacijama mladih ljudi, čija je vizija još sjajniji, ljepši i uređeniji Herceg Novi, stvaramo bolje životne uslove za ljepšu budućnost svih nas", kazala je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније