Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj. [ Dan ]

17. 04. 2017. 08:10 >> 07:45
8

MILOŠEVIĆ SAOPŠTIO

"Vjerujem u prekid bojkota"

U Demokratskoj partiji socijalista nije se razgovaralo o kandidatu za predsjednika Crne Gore, a o tome će biti riječi kada predsjednički izbori budu raspisani, kazao je politički direktor DPS-a Tarzan Milošević.

 

On je u intervjuu za „Dan” saopštio da je Demokratska partija socijalista spremna za razgovor i dijalog po svim pitanjima, pa i o povratku opozicije u crnogorski parlament.

„Za nas nikad nije igrala ponuda uzmi ili ostavi, a to je pokazao i naš predsjednik Milo Đukanović kao predsjednik Vlade, da je dogovor moguć“, naveo je Milošević.

On je kazao da je Demokratska partija socijalista spremna za razgovor i dijalog po svim pitanjima.

„Predsjednik Vlade je rekao da je sa svima spreman da razgovara osim sa DF-om. Vjerujem da će poslije verifikacije članstva Crne Gore u NATO-u doći do smirivanja političkih tenzija i do razgovora između vlasti i dijela opozicije. Za nas nikad nije igrala ponuda uzmi ili ostavi, a to je pokazao i naš predsjednik Milo Đukanović kao predsjednik Vlade, da je dogovor moguć. Ne sumnjam da i premijer Duško Marković sa dosta političkog i ličnog iskustva i autoriteta bilo kakve pregovore sa opozicijom ne bi doveo do rezultata koji kao zajednički imenitelj treba da ima dobro svih građana Crne Gore“, rekao je Milošević.

Govoreći o izborima u Herceg Novom, Milošević poručuje da je sigurno da građani Herceg Novog žele da kompletno vršenje vlasti prepuste DPS-u, ne zbog vlasti, već zbog preuzimanja pune odgovornosti za dalji razvoj tog grada.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније